Hide the eyesore with an artificial hedge screen

by changyou Mellish on February 04, 2020

So to hide the eyesore from an unpleasant neighbour's garden, we installed this 30-metre long artificial box hedge screen.

The property developer Space has built this lovely apartment in a beautiful part of Leamington Spa. Unfortunately, the next-door building is a drug rehab centre, and there are always people in the garden walking around with cigarettes. To screen of this unpleasant sight thoroughly, a total height of two metres is required. With the building regulation, there is only 1.2m brick wall as a permanent structure. So to achieve the overall two metres height, we extended the wall with an artificial boxwood hedge screening.

The result is instant greenery, and it hides the eyesore completely.

Another pleased developer!

LEAVE A COMMENT

Please note, comments must be approved before they are published


BACK TO TOP
Promo box

Someone purchsed a

Product name

info info